teisipäev, 17. aprill 2012

Nädalavahetus Lõuna-Eestis

Reedel viie paiku hakkasime juba Värska poole sõitma. Vanematel oli kolmel päeval jooksuvõistlus, meie Lorega läksime kaasa.

Laupäeva veetsime Lorega Mehikoorma lähedal, Peipsi järvest paari km kaugusel asuvas maamajas. Käisime Peipsi järve ääres ja Lore tutvus lammastega.




Pühapäeval olime Tudernal, kus toimus jooksuvõistlus. Võistluskeskuses oli koertega harjunud, rahulik hobune, Lore oli hobusest väga huvitunud, klähvis.


Pühapäeva pärastlõuna veetsime Viljandis, täpsemalt otsustasime teha ringi ümber Viljandi järve. Ringi pikkus oli ca 12.4 km. Lore oli traksidega minu veovöö küljes, käed olid mul vabad.

Kirjutan ka olukorrast, mida meil pole kunagi varem ette tulnud. Loodan ka, et see jääb viimaseks korraks. Olime ringi ümber järve lõpetamas, autoni oli minna alla kilomeetri. Järsku, kui olime tänaval, eramajade vahel, tuli joostes meie poolne suur kaukaaslane/kauka segu. Esimese ehmatusena jooksin sõiduteele, edasi oma isa selja taha peitu. Täpselt polegi mul meeles, mis juhtus, sest kõik käis väga kiiresti. Lore sai isa sülle, mina karjusin võõra koera peale. Lorega on praegu kõik korras, õnneks. Väga-väga vähe jäi puudu, et oleks midagi juhtunud, Lorel oli ainult kints teise koera ilane. Ei taha mõeldagi, mis oleks saanud siis, kui oleksin üksi tulnud mööda tänavat või kui Lore poleks sülle saanud.

Kommentaare ei ole: