teisipäev, 24. aprill 2012

AG 23.04

Enne eilset agility trenni oli meil üks trenn vahele jäänud, arvan, et ehk selle tõttu oli Lore trennis väga motiveeritud. Kordagi ei jooksnud ära ka.

Pühapäeval käisime Lorega ka Rabajooksul, meile mõlemale oli see esimene kord. Raja pikkus oli 6,3 km, väga ma ei pingutanud, raja keskel mõnes kohas kõndisin. Ilm oli väga palav ja selle tõttu oli Lorel ka raskem joosta. Raja keskel lasin ta pika tirimise peale ojja jooma.

Esimeses harjutuses pimepööre enne neljandat tõket. Jäin keeramisega/näitamisega veidi hiljaks, teisel-kolmandal korral tuli paremini välja.

Teises harjutuses 2 tõket, tunnel ja slaalom. Enne slaalomit pimepööre. Slaalomi pulkade vahed lükkasime päris kitsaks, Lore tegi enne harjutuse alustamist slaalomi korralikult paar korda läbi. Harjutuse ajal tegi samuti hästi, aga teisel korral jooksis viimasest pulgast mööda, seega lükkasime vahed lõpust veidi laiemaks.




Kolmandas harjutuses müürile ringi saatmisega, tunnel, ringi saatmisega tõke, tagantlõikamisega tunnel, 2 tõket, A alt tunnel, tunneli tagumine ots ja tõke. Esimesel korral tuli müürile ringisaatmisega Lorel liiga suur kaar, mistõttu tegime järgmine kord 2 'ringit' ja edasi tunnelisse ja sealt edasi.




Trenni lõpus harjutasime rõngast koos tõkkega. Lore ei hüpanudki kordagi vahelt läbi. Pean kindlasti käskluseks ütlema 'oo', mitte 'hop' nagu tavalise tõkke puhul. Harjutasime samal ajal ka stardis püsimist. Jätsin Lore istuma, eemaldusin ja tulin tagasi, andsin maiust.

Kommentaare ei ole: