teisipäev, 19. november 2013

Lore AG võistlus 16.11.2013

Laupäeval osalesime Lorega agility võistlustel Tartus. Võistlus toimus EMÜ loomakliiniku maneežis, korraldaja Säde ja kohtunikuks Anne Savioja Soomest.

TULEMUSED

1. rada - hüpperada. Järjekordselt oli meil probleem stardis püsimisega. Raja esimesed kaks tõket olid ühel sirgel ja seejärel plaanisin teha front crossi kolmandale tõkkele, mis keeras paremale. Lore aga stardis ei püsinud ja nii ma pööret teha ei jõudnud. Lore hüppas kolmandale tõkkele valelt poolt ja saime DSQ. Jooksin raja katkendlikult lõpuni, sest Lore jooksis kahel korral mu juurest ära.

2. rada - agilityrada. Stardis sain veidi kaugemale minna kui eelmisel rajal. Kiige lõpus oleks pidanud Lorele natuke varem ''oota'' käsu ütlema.

Rada õppides kaalusin pikalt, kummalt poolt slaalomit joosta. Lõpuks otsustasin siiski joosta paremalt poolt. Kartsin küll rasket sisenemisnurka, aga Lore sai sellega ilusti hakkama.

Slaalomi lõpus oli väike arusaamatus, oleksin ehk pidanud juba varem tõkke suunas keerama, aga samas kartsin Loret slaalomist varem välja tõmmata. Tõrke eest 5 kp.

Poomi plaanisin ma tegelikult joosta teiselt poolt, kuid kuidagi jäin valele poolele. Lore hakkas poomil alguses aeglustama, nagu oleks kiigega tegu. Poomikontaktil ei peatunud.

Kiirus 3,51 m/s. 5 kp-ga teenisime II koha 14 maksikoera seast.


3. rada - agilityrada. Stardis jällegi Lore ei püsinud. Kuna ma enam õigesse kohta ei jõudnud ja Lore jooksis õigest tõkkest mööda, saime tõrke, 5 kp. Poomi kontaktpinnal ei jäänud Lore jälle pidama. Kiik oli ilus, kuid rõnga vahelt hüppas mööda. Nendel võistlustel oli päris lai rõngas, Lore jaoks teistsugune. Võimalik, et Lore ei tahtnud seetõttu hüpata. Saime järjekordse vea, lasin Lorel uuesti rõngast läbi hüpata. 10 kp-ga ja ajaveaga (7,67 sek) 6. koht.

Kommentaare ei ole: