pühapäev, 30. oktoober 2011

A-Koer AG Mudilane 2011

Laupäeval osalesime Lorega meie esimesel mitteametlikul agility võistlusel. Võistlus ise on karikasari, mis koosneb kolmest etapist - I etapp – 29. oktoober, II etapp – 20. november, III etapp – 18. detsember. Kuigi me polnud enne võistlust mõnda aega Lore jooksuka tõttu trennis käinud, ainult ühe korra käisime üle mõne nädala, otsustasin meid kirja panna ja vaadata kuidas meil võistlusolukorras agility välja tuleb. Võistlus toimus meie koduklubis seega arvasin, et tuttav koht oleks meile esialgu lihtsam.
Mudilase klassis jooksid kokku 5 koera. Lore tulemuseks seekord 2 DSQ-d. Mõlemal rajal jooksis ta raja keskel minu juurest ära.
Esimesel rajal toimus ärajooksmine halli tagaosas, kus polnud pealtvaatajaid. Lore keeldus tõkkele minemast ja hakkas platsil ringi nuuskima ning läks piirdevõrgu vahelt kutsikakooli alasse. Teisel rajal oli tõke pealtvaatajate poole ja nagu ma kartsin jooksis ta nende sekka.

1 kommentaar:

Lisete ja koerad ütles ...

Pole hullu,kui rohkem harjutada kontakti ja käia palju võistlustel,siis peaks ära jooksmine ära kaduma.Meid see aitas.Heade soovidega Lisete.