pühapäev, 28. november 2010

Match show Tartus 28.11

Valisime oma esimeseks näitusekogemuseks väikese, mitteametliku koertenäituse. Toimus see Maaülikooli liivase pinnasega maneešis. Osalesime Lorega kutsikaklassis, kus said osaleda kuni 12-kuused koerad. Kutsikaid oli kokku 12. Kokku oli koeri näitusel 62.

Esimeses ringis oli lisaks meile üks suurekasvuline koer. Alguses seisime, hiljem jooksime ühe ringi ning seejärel seisime veel. Järgmisena kohtunik vaatas Lore hambaid ja katsus külge ka. Lore oli piisavalt tubli, et saada punane lint. Seisis ta väga hästi, jooks oli enam-vähem. Katsuda lasi ka ilusti.
Järgmisena jooksid sinise lindi saanud koerad.

Punaste lintide kutsikate valimisel oli koeri juba ringis kuus. Meie olime jooksu/seismise järjekorras viimased ehk kuuendad. Alguses seisis ta hästi, aga lõpupoole tahtis kogu aeg istuda. Jooksu ajal ta paar korda tahtis meie ees olevat koera kätte saada ja seetõttu korra hüppas. Korra jooksime veel edasi tagasi üle ringi ka. Lõppkokkuvõttes saime punaste lintide kutsikate seast tubli teise koha. Ei arvanud, et meil nii hästi läheb. :)

Hiljem külastasime Tartus vanavanemaid ning jalutasin ka Lorega natuke Tartus. Tartus on igatahes mitu korda vähem lund kui siin, Põhja-Eestis.


Meie esimene ringiskäik:


Kommentaare ei ole: