laupäev, 9. oktoober 2010

Pärnu & 4-kuune

Hommikul hakkasime autoga Pärnu poole sõitma, et jõuda orienteerumisvõistlustele. Võistlused toimusid Pärnust natuke kaugemal, Uulus. Seal sai Lore ühe vanema Iiri setteriga natuke mängida. Läksin koeraga kahekesi metsa jooksma, et aru saada, kui raske on koeraga orienteeruda, kui käes on kompass, kaart, SI-pulk ja koer koos ketiga. Jooksin avarajal, 3-kilomeetrisel rajal. Kaks korda oli mul punkt sügaval augus. Sellisel juhul panin koera augu ääre peal istuma käsuga koht. Püsis ilusti ja pärast sai maiust.

Pärast läksime Pärnusse, Lorega mere äärde. Läks juba päris alguses merre, kui ca 2 m kaugusele vetikatükke viskasime. Esimese korra kohta oli ta küll väga julge. Veel jalutasime rannapromenaadil ja nägime Iiri setterit, kes kahjuks Lorega mängida ei tahtnud.
Edasi sõitsime autoga Pärnu Vallikraavi ja jalutasime seal veidike. Seal nägi Lore väga palju parte, kes talle väga meeldisid, ja kelle juurde ta kogu aeg minna tahtis. Noort, poole aastast Šveitsi valget lambakoera kohtasime pargis samuti.
Selline oli Lore, kui esimest korda merd nägi:





Kommentaare ei ole: