reede, 21. august 2015

Lore AG võistlus 02.08.2015

Augusti alguses osalesime Lorega üle pika aja jälle agility võistusel. Viimane võistlus Lorega oli meil eelmise aasta septembris ning vahepeal me trennis käinud pole. Suvel olen veidi aias harjutusi teinud (kiik, slaalom, 3 tõket), kuid see on ka kõik.

Võistlust korraldas A-Koer, kohtunik Inga Järv.

Osalesime kolmel agilityrajal.

TULEMUSED

1. rada - A2 agilityrada. Esimesel rajal oli näha, et Lore pole ammu võistlemas käinud. Peale 2. tõket jooksis ta ära ja jooksis mõnda aega platsil ringi. Kuna vahepeal jooksis Lore veel ise tunnelist läbi, saime DSQ. Kui Lore tagasi tuli, jooksime raja puhtalt lõpuni. Videot rajast kahjuks pole.

2. rada - A2 agilityrada. See rada tuli meil juba päris hästi välja, kuigi paari kohta planeerisin teisiti juhtida. Tulemuseks aga puhas rada. 0 kp ja 1. koht (7 osaleja seast). Kiirus 4,33 m/s.


3. rada - A2 agilityrada. Alguses kukkus teise tõkke pulk. DSQ saime siis, kui Lore ringi tulemise asemel hüppas uuesti üle tõkke.


Kokkuvõttes olen ma Lorega rahul, sest me pole tõesti ammu võistelnud ega trennis käinud. Lisaks on meil nüüd A2 klassis kaks puhast rada.

Fotode autor: Natalia Tabujeva


Kommentaare ei ole: