esmaspäev, 22. oktoober 2012

Sügiskoerus 2012

Pühapäeval osalesime Lorega üle pika aja jälle koerusel, mis oli meil kolmas sellenimeline võistlus. Võistlus toimus Keila terviseradadel, start asus samal mäel, kus mäkkejooksudki toimuvad. Meie osalesime H-rajal, mille distants oli linnulennult 3,1 km ja kus pidi läbima 7 kontrollpunkti. H-rajal võistlesid veel 43 koerajuhti. Tulemuseks saime oma rajal 1. koha ajaga 00:31:18.

TULEMUSED

Esimeses punktis lisaülesannet polnud. Järgmises punktis pidi künkalt leidma 5 tähte ja moodustama neist sõna, milleks oli IPSON.

Kolmandas punktis tuli leida ringrajalt ise kontrollpunkt üles. Neljandas punktis oli ülesanne, milles Lore pidi lamama lindi taga, koonuga pabertaldriku poole. Mina tõin ükshaaval 3 pihvitükikest taldrikule ning Lore pidi samal ajal oma kohal püsima ja ei tohtinud oma nina ees olevaid pihve ära süüa. Selle ülesandega meil probleeme polnud.

Viiendas punktis pidin Lore saatma koonuse tagant väikese laua peale. Koonuseid oli kolm tükki, kõige kaugem koonus oli umbes 10-15 m kaugusel lauast. Lauale panin ma maiuse ja ise läksingi kaugema koonuse taha, lootes et Lore maiusele ka järgi läheb. Raskeks tegigi ülesande see, et ise koonuse tagant koeraga kaasa liikuda ei tohtinud. Jällegi Lore oli väga tubli ja sellega ülesanne läbitud.

Kuuendas punktis oli "ahvatluste rada", kus pidin Lore läbi juhtima ca 2-3 m pikkusest alast, kus olid taldrikutel pihvid. Esimesel korral sõi Lore siiski ühe pihvi ära, just viimaselt taldrikult. Teisel korral läbisime raja puhtalt.

Viimases, seitsmendas punktis tuli visata lendav taldrik discgolfi korvi.



Kommentaare ei ole: