teisipäev, 27. märts 2012

Tunnelite rajatreening 24.03

Laupäeval osalesime Lorega tunnelite rajatreeningul. Üritus toimus Tako hallis. Kohale läksime 30 min varem, et Lore uue kohaga harjuda saaks. Kaasa sai võetud ka telkpuur, kus Lore jooksudevahelisel ajal puhkas.

Rajatreeningul joosti kahte erinevat rada, peale ühte korda jooksmist joosti kohe ka teine kord sama rada. Seetõttu oli üsna raske teist rada joosta, füüsiliselt oli veidi raskem, aga see-eest tehnilises mõttes oli kergem joosta, näiteks kohas, kus eelmine kord viga tegin.

1. rada:
Olin üllatunud, et vaatamata uuele kohale ja paljudele koertele ei jooksnud Lore keset rada minema. Peale radade jooksmist oli mul nii hea meel, Lore oli väga tubli! Siiski suutsin ma ise rajal vea teha. Enne 7. tunnelit jäin valele poolele, kuigi rada sai enne õpitud ca 10 min. Õnneks Lore siiski läks tunnelisse, vaatamata minu veale. Teisel korral sama rada joostes tegin õigesti.



2. rada:
Esimest korda joostes tuli eelviimasest tunnelist peale sisenemist välja. Teisel korral 5. tunneli juures läks Lore seal seisnud inimeste juurde, hüppas neile peale. Siiski saime rada jätkata. Teisest korrast videot pole.


Kommentaare ei ole: