pühapäev, 19. juuni 2011

Agility trenn 19.06

Olime agilitys kolme koeraga, lisaks Lorele olid trennis Austraalia karjakoer ja Hovawart.
Alustuseks tegime slaalomit. Alguses oli eemaldatud 2 kaart. Jooksime mõned korrad mõlemat pidi läbi ja Lore ei tulnud vahelt välja. Hiljem võtsime slaalomi teisest otsast veel 2 kaart ära ning jooksime mõlemat pidi paar korda. Jällegi Lore püsis slaalomis ning ei tulnud välja.

Järgmisena tegime tagantlõikamist. Jooksime neid kolme takistust ka tagantlõikamiseta, nii et mina jooksin kogu aeg vasakul pool takistusi. Lore tegi väga hästi mõlemaid ülesandeid ning püsis stardis, vaid ühel korral tuli varem ära.



Tegime peaaegu sama rada mis enne, ainult et rada oli teistpidi ja tunneli järel olid kaks tõket. Alguses jooksime mõned korrad läbi takistused 1-3 nii tagantlõikamisega kui ka ilma, st mina jooksin takistustest paremalt mööda. Peale seda jooksime läbi kõik takistused, lisades lõppu kaks tõket. Lore püsis korralikult stardis ja läbis kõik takistused, selle asemel, et osadest mööda joosta.



Viimaseks jõudsime kaks korda alustada pikema rajaga. Alustades tagantlõikamisega oli kõik korras, kuid tunnelist väljudes Lore ei jõudnud järgmise tõkkeni. Põhjuseks see, et ma polnud piisavalt kiire, et enne Lore tunnelist väljumist juba varem kohal olla.

Kommentaare ei ole: