esmaspäev, 11. juuli 2011

Rahvuslik näitus, Viljandi & V ja VIII rühma näitus, Tartu mk

Nädalavahetusel käisime kahel näitusel Lõuna-Eestis. Laupäeval Viljandis ja pühapäeval Tartu maakonnas, Kongutas.

Laupäeval oli ilm väga palav, seega kartsin, et Lore on jälle väga uimane ja ei viitsi seista ega joosta. Õnneks oli meie ringi algus kell 10 ja kuna me olime esimesed võistlejad, ei olnud Lore ka nii väsinud ja meil läks hästi. Kokku oli näitusel seekord 7 Siberi huskyt, juuniorites oli Lore ainuke. Ringis jooksis ja seisis Lore väga hästi, hammaste vaatamise ja katsumise ajal oli ta ka rahulik. Parima emase valikus jäime kolmandaks. Jäime ootama ka juuniorite BIS'i. Enne seda harjutasin Lorega mõned korrad suures ringis jooksmist ja seismist. Juuniorite BIS'i sisenedes hakkas Lore galoppima ja hüplema ning teadsin, et enam meil võimalust pole. Edasi meid ei valitud. Peale juunioreid tegin temaga sama suures ringis jooksu ning kõik oli korras, enam ei hüplenud.

Kohtunik: Laszlo Erdös (HU)
Tulemus: SP 1, TPJ, PE 3, JUN SERT.

Pühapäeval oli veidike jahedam ilm. Huskysid oli 4, juunioreid emaseid 2. Kohtunik oli väga sõbralik ja seletas kõik selgelt lahti. Ringis lasti meil joosta ka kolmnurka, mida me pole väga palju harjutanud, aga sellegipoolest tuli kenasti välja. Kahekesi joostes hakkas Lore jälle korra galoppi jooksma.

Kohtunik: Hans Almgren (SWE)
Tulemus: SP 2, PE 3

Tundub, et Lore jookseb rahulikult ainult üksi joostes, teiste koertega koos ringis joostes ta hüpleb ja jookseb galoppi.




Kommentaare ei ole: